سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باند تبهکار دودزا در مشهد متلاشی شد | اعتراف به ۲۰۰ فقره گوشی قاپی

  • کد خبر: ۲۱۱۷۴۰
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
باند تبهکار دودزا در مشهد متلاشی شد | اعتراف به ۲۰۰ فقره گوشی قاپی
عملیات پیچیده پلیس برای دستگیری ۸ عضو یک باند بزرگ گوشی‌قاپی در مشهد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی مشهد، زمان زیادی به دنبال شناسایی شکارچیانی بودند که در خیابان‌های شهر طعمه‌هایشان را شناسایی کرده و در یک لحظه غفلت گوشی‌های گران‌قیمتشان را می‌ربودند. متهمان برای اینکه گرفتار نشوند، نقشه‌های سیاهی در سرپرورانده بودند و با به‌کارگیری همین شگرد‌های مکارانه توانسته بودند مدتی خود را از چشم مردان قانون مخفی کنند.

اما این موضوعی نبود که منجر به پا پس‌کشیدن مأموران شود و پیگیری‌های مجدانه پلیس به شناسایی و دستگیری دو نفر از متهمان تبدیل شد و در ادامه نیز شش‌متهم دیگر این باند سرقت همچون دومینویی که یکی از مهره‌هایش سقوط کرده باشد، در چند عملیات دیگر شکار پلیس مشهد شدند و اعضای این باند تاکنون به دویست‌فقره سرقت گوشی اعتراف کرده‌اند. یکی از شگرد‌های اعضای این باند نصب تجهیزات دودزا روی خودروی شان برای فرار از دست ماموران بود.

ماجرای این پرونده با گزارش‌های متعددی از گوشی‌قاپی در مشهد به پلیس در دستورکار قرار گرفت. بررسی‌های اولیه نشانگر آن بود که بیشتر سرقت‌ها در بولوار وکیل‌آباد رخ داده است و خیلی زود مشخص شد که تمام سرقت‌ها از سوی اعضای یک باند انجام شده است، موضوعی که دستورات ویژه سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد را به همراه داشت.

آغاز یک پایان

کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی مشهد در پیگیری این پرونده هر چه جلوتر می‌رفتند با شرارت‌های بیشتری از اعضای این باند سرقت روبه‌رو می‌شدند تا جایی که به اطلاعات محرمانه‌ای دست یافتند که هویت دو سارق را برملا می‌کرد. این افراد سوار بر یک موتور در شهر می‌چرخیدند و هرکجا که می‌توانستند گوشی‌های تلفن همراه شهروندان را می‌ربودند.

این اطلاعات در نهایت منجر به شناسایی محدوده تردد این سارقان جوان شد و این افراد در اقدامی غافل‌گیرانه دستگیر شدند و زمینه انهدام یک باند بزرگ سرقت در مشهد مهیا شد.

لورفتن سومین و چهارمین مهره

با انتقال متهمان به مقر انتظامی و آغاز بازجویی‌ها، این افراد علاوه بر اعتراف به گوشی‌قاپی‌ها، یک مال‌خر را نیز لو دادند. مأموران با شناسایی مهره سوم این باند که از اتباع بیگانه بود، او را در مخفیگاهش دستگیر کردند و در بازرسی از محل، ۳۹‌تلفن همراه مسروقه و ۹‌میلیون تومان وجه نقد کشف شد.
با این دستگیری در حالی تعداد متهمان به سه نفر رسید که آن‌ها نفر چهارم را که از سارقان معروف و سابقه‌دار مشهد است معرفی کردند که این فرد نیز شناسایی و دستگیر شد.

ردپای ۲ مال‌خر در پرونده

تحقیقات تکمیلی در این پرونده منجر به شناسایی دو مال‌خر دیگر شد که پس از ردزنی‌های گسترده، این افراد به عنوان پنجمین و ششمین عضو باند نیز شناسایی شدند. کارآگاهان پلیس آگاهی برای یافتن این دو مهره مهم، عملیات جامعی را در دستورکار قرار دادند و توانستند محدوده تردد این افراد که با یک خودرو پژو ۲۰۶ در حال چرخ زدن در شهر بودند، شناسایی و عملیات دستگیری را آغاز کنند.

متهمان که متوجه حضور مأموران شده بودند به اخطار پلیس توجه نکردند و به سرعت متواری شدند. متهمان که انگار این روز‌ها را پیش‌بینی کرده بودند، خودرویشان را به سیستم دودزا مجهزکرده بودند تا با ایجاد دود و کورکردن نقطه دید مأموران بتوانند بگریزند.

مأموران که مدت زیادی به دنبال یافتن متهمان بودند، با وجود خطرات احتمالی دست از تعقیب و گریز برنداشتند و به دنبال متهمان از شهر نیز خارج شدند، اما بخت با پلیس یار بود و کنترل خودرو از دست متهمان خارج شده و واژگون شدند که در ادامه هر دو متهم دستگیر شدند.

شناسایی ۲ متهم سابقه‌دار دیگر

در تحقیقات به عمل آمده از این دو مال‌خر، دو عضو دیگر این باند سرقت به‌عنوان متهمان هفتم و هشتم که سابقه متعدد شرارت و سرقت داشتند نیز شناسایی شدند. کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد که تلاششان نتیجه داده بود، به قصد دستگیری دو متهم دیگر وارد عمل شدند.

متهمان که خود را در تنگنا دیدند با قمه به مأموران حمله‌ور شدند که با فنون دفاع شخصی از سوی مأموران مهار و زمین‌گیر شدند. تمامی متهمان دستگیرشده دارای سوابق متعدد مال‌خری، شرارت و سرقت هستند. این افراد در بازجویی‌های تخصصی که همچنان ادامه دارد تاکنون به دویست‌فقره گوشی‌قاپی در مشهد اعتراف کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->